Corona

Fredag den 23. oktober 2020 annoncerede statsministeren en række nye restriktioner, som også får indvirkning på foreningslivet.

Herunder kan du læse, hvilke påvirkninger de nye restriktioner har på foreningsaktiviteterne i Klakring IF:

• Hold med udøvere over 21 år aflyses som udgangspunkt til og med den 22. november, fordi forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer. Dog arbejder vores dygtige instruktører på at udtænke alternative løsninger, så holdene fortsat kan mødes og lave motion sammen. I vil derfor blive kontaktet af jeres respektive instruktører, som vil informere om, hvordan det helt konkret vil blive for jeres hold i de kommende fire uger
  • Hold med udøvere under 21 år kører videre som de plejer, da de er undtaget af det nye forsamlingsforbud på 10 personer
  • Forældre/barn holdet er aflyst til og med den 22. november
  • Bordtennis fortsætter, som de plejer

Skal jeg bruge mundbind, når jeg dyrker idræt?
Fra torsdag den 29. oktober er det påkrævet, at alle personer på 12 år og derover, skal bære mundbind, når de færdes i hallen og i cafeteriet. Det gælder både udøvere og forældre. Kravet gælder ikke, hvis man sidder ned. Der skal ikke bæres mundbind under selve aktiviteten.

Hvorfor må børn gå til gymnastik, når de ikke må ses til sociale aktiviteter med deres klasse?
Nogen undrer sig over, hvorfor børn ikke må dyrke foreningsidræt, når de ikke må ses til sociale aktiviteter med f.eks. deres klasse. Myndighederne har vurderet, at når foreningsidræt finder sted under strukturerede og ansvarlige forhold, kan det være et positivt element i en ellers hård corona-tid. I Klakring IF gør vores instruktører sig umage for at leve op til alle gældende retningslinjer, så vi kan gennemføre vores aktiviteter på ansvarlig vis og under stor hensyntagen til de gældende corona-forholdsregler.